Žanete Korde

Žanete Korde

blog

Žanete Korde

6 zodiaka asis - cilvēka dzīves pamatuzdevums un laimes atslēga

2021-08-05

Radi, dalies un pateicies - esi laimīgs!


Cilvēkam nākot pasaulē, laikā un telpā, katram tiek dāvāts unikāls personas kods, kura atspoguļojumu astroloģijā sauc par horoskopu. To veido un uztur dažādi pretmeti – horoskopa asis. Nevienu zīmi nevar apskatīt atsevišķi no pretējās, tās Zodiakā pastāv kā pāris, veidojot vienotu sistēmu. No astroloģijas mācības skatu punkta raugoties, cilvēkam vajadzīgo veselumu garā, dvēselē un miesā var sasniegt pastāvīgi līdzsvarojot šīs 6 zodiaka asis. Tas ir cilvēka dzīves pamatuzdevums un laimes atslēga.

Attiecību ass - no egoisma uz altruismu
Vērtību ass - no pieķeršanās uz atbrīvošanos
Zināšanu ass - no gudrības uz dzīves viedumu
Sasniegumu ass  - no atbalsta vecāku ģimenē uz atbildības uzņemšanos sociumā
Radošuma ass - no iemīlēšanās uz vispārcilvēcisku mīlestību
Kalpošanas ass - no rūpēm uz paļāvību

Individuālajā horoskopā skaidri saskatāms, kurā dzīves sfērā būs jāpieliek vairāk pūles. Katram no mums ir savi dzīves uzdevumi un ceļi veselības un laimes virzienā. Astrologa loma ir palīdzēt to apzināties un tas jau ir pirmais solis, lai mērķtiecīgi veiktu kvalitatīvas dzīves scenārija izmaiņas. Laime ir nebeidzams process visā dzīves garumā un ja vari pateikt, ka šodien esi laimīgāks nekā vakardien, tad virziens ir pareizs!

Taču neatkarīgi no horoskopa, ik vienam laimes sajūtu veicinās ticība labajam un cēlajam cilvēkos, līdzjūtības un žēlsirdības kultivēšana un vienotības apziņa, gatavība būt atvērtam un prasme veidot patiesas un dziļas saiknes ar citiem cilvēkiem. Tiklīdz mēs pieņemam, ka cilvēka daba pamatā ir līdzjūtīga, nevis agresīva, mūsu attiecības ar apkārtējo pasauli mainās un tas padara mūs laimīgākus un līdz ar to arī veselākus.

Es neticu brīnumlīdzekļiem, taču ticu pašdisciplīnai un ilgtermiņa pūliņiem ievērojot veselīgu dzīvesveidu. Tas sastāv no saudzīgām rūpēm par ķermeni (sabalansēta uztura un tīra ūdens, kvalitatīva miega, ļaušanās kustību priekam), emocionālās higiēnas ievērošanas un regulāras garīgās prakses. Tas ir pavisam pietiekami labai veselībai!

Kopīgot

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!